Лат. Suillus bovinus Ціна вказана за 100 грам
Сушені гриби використовують як інгредієнт багатьох супів, других страв, холодних закусок, соусів і фаршів. Якщо в рецепті будь-якої страви вказані свіжі гриби, їх завжди можна замінити сушеними після правильного замочування і попереднього варіння, причому сухих грибів слід брати в 5-7 разів менше, ніж свіжих. (в грамах)
Грибний відвар - чудова основа для приготування вегетаріанських супів і різноманітних грибних соусів.
Сушимо на дровах в глиняній печі !
Без електричних приладів, екологічно і за традиційною технологією!
Гриб козляк
- Модель: Гриб решетник сушеный
- Наявність: немає в наявності
-
25.00 грн.
Рекомендовані товари
Польські гриби
Лат. Imleria badia, Boletus badius Ціна вказана за 100 грамДодавання грибів в будь-які страви надає..
60.00 грн.
Білі гриби || Боровик
Лат. Boletus edulis Ціна вказана за 100 грамСушені гриби використовують як інгредієнт багатьох супі..
150.00 грн.
Гриби сироїжки
Лат. Russula Ціна вказана за 100 грамДодавання грибів в будь-які страви надає їм не тільки гарного ..
60.00 грн.
Кора дуба
Лат. Quercus Ціна вказана за 100 грамВідвари, мазі, настоянки з кори дуба були відомі з давніх часів..
15.00 грн.
Гриби лисички
Лат. Cantharellus Ціна вказана за 100 грамДодавання грибів в будь-які страви надає їм не тільки гар..
180.00 грн.
Кріп
Лат. Anethum graveolens Ціна вказана за 40 грамТрадиційні спеції української кухні...
15.00 грн.
Гриби опеньки
Лат. Armillaria mellea Ціна вказана за 100 грамДодавання грибів в будь-які страви надає їм не тільк..
60.00 грн.
Гриб ковпак
Лат. Cortinarius caperatus Ціна вказана за 100 грамДодавання грибів в будь-які страви надає їм не т..
25.00 грн.