Лат. Boletus edulis Ціна вказана за 50 грам.
Сушені гриби використовують як інгредієнт багатьох супів, других страв, холодних закусок, соусів і фаршів. Якщо в рецепті будь-якої страви вказані свіжі гриби, їх завжди можна замінити сушеними після правильного замочування і попереднього варіння, причому сухих грибів слід брати в 5-7 разів менше, ніж свіжих. (в грамах)
Грибний відвар - чудова основа для приготування вегетаріанських супів і різноманітних грибних соусів.
Сушимо на дровах в глиняній печі !
Без електричних приладів, екологічно і за традиційною технологією!
Білі гриби || Боровик
- Модель: Белые грибы сушеные, белый гриб
- Наявність: Є в наявності
-
100.00 грн.